Nytt avtal för automatiserad Googleannonsering

Vi har tecknat avtal med Adoro för automatiserad och AI-driven googleannonsering. Alla medlemmar kan enkelt annonsera online utan att anlita en expert eller en byrå. Vårt avtal med Adoro hjälper medlemmar att annonsera på Google och Bing till en fast månadskostnad oavsett annonsbudget. Självklart kan de även hjälpa till med sociala medier. 

Tack vare den teknikutveckling som sker framförallt inom AI och kraften i vår gemensamma upphandling kan vi nu ge medlemmar en komplett helhetslösning med minimal administration, bättre ekonomi och maximal nytta. Adoro hanterar annonseringen direkt mot Google och Adoros AI-motor optimerar annonsen dygnet runt och justerar annonseringen dit den gör störst effekt. 

Genom vårt ramavtal med Adoro kan alla medlemsföretag oavsett storlek eller kunskap om marknadsföring nu enkelt göra sig synliga när kunder söker på Google. Google är fortsatt en av de viktigaste kanalerna för marknadsföring av våra medlemmars tjänster.

INTRODUKTIONSKAMPANJ

50% rabatt på uppläggningsavgift.
Gäller fram till 2024-06-21 (midsommar)

ANGE RABATTKOD: MALERI50

Läs mer och kom igång med avtalet här

Måleriföretagen är en bransch- och arbetsgivarorganisation. Tillsammans med våra medlemsföretag utvecklar vi Sveriges måleribransch.