Handla Blåkläder till medlemspris

Vi har ingått ramavtal med Blåkläder omfattande deras totala sortiment om över 26 000 produkter.
Ramavtalet finns nu tillgängligt på webbportalen för medlemsförmåner. Här fyller du i formuläret för att skaffa nytt kundnummer eller flytta befintligt kundnummer till ramavtalet.

Hållbart

Blåkläder är ett varumärke de flesta känner till, men få vet att Blåkläder är branschledande inom miljö, rättvisa och hållbarhet. Blåkläder kontrollerar över 85 % av produktionsflödet från råvara till färdigt plagg och har implementerat system för rättvisa och god arbetsmiljö i samtliga fabriker.

Leveranssäkerhet

En viktig faktor i valet av Blåkläder är även deras höga leveranssäkerhet. De har egna lager i Sverige med minst 20 000 artikelnummer och produkter som täcker 2 års försäljning. Det gör att Blåkläder i 97% av alla beställningar kan leverera inom 3 – 5 dagar.

Ekonomi

Ramavtalet ger minst 25 % rabatt på hela sortimentet. Blåkläders priser är i det högre segmentet men ur ett miljö- och hållbarhetsperspektiv kan det vara bättre än att välja ”billigt och kortlivat”. En bra idé är att skaffa ett kundnummer på ramavtalet och analysera ramavtalspriserna och göra det val som passar ens egna företag bäst.

Alla företag som är medlemmar i Måleriföretagen eller anslutna branschgrupper har rätt att avropa detta avtal.

Måleriföretagen är en bransch- och arbetsgivarorganisation. Tillsammans med våra medlemsföretag utvecklar vi Sveriges måleribransch.